Mitt liv som Helgelending.

Som sikkert mange husker, publiserte jeg en del fortellinger fra min oppvekst under vignetten «Det var en gang» i Rana Blad. Disse tekstene har jeg nå bearbeidet en del og redigert slik at de blir mer sammenhengende. Noe er fjernet og mye lagt til. Men samtidig legger jeg vekt på at det er barnets opplevelser og observasjoner som kommer til uttrykk, uten å fargelegges av vurderinger som voksen.

Jeg har nå bestemt meg for å blogge historien. Det vil komme litt hver uke, men ikke hver dag. Første avsnitt blir lørdag 30. april.

 

12 kommentarer til «Mitt liv som Helgelending.»

  1. Hei Tordis, dette gleder jeg meg til å følge med. Har lagt bloggen din inn på min blogg for å følge bedre med. Ha en fin dag

  2. Heia. Dette gleder jeg meg veldig til, jeg leste nesten hver historie fra deg i Rana Blad.
    Det er nok mange med meg, som kommer til å følge denne bloggen…skal fortelle om den til alle jeg kjenner.
    Lykke til med blogginga 🙂
    Mvh. Inger Remmen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.